Nu er det blevet sommer i Danmark og du skal forhåbentlig også på sommerferie.

Lange køreturer, flyveturer og timer på stranden. Så kan det være godt med lidt at lytte til, som samtidig kan give dig masser af inspiration til din virksomhed.

Vi har været i arkivet og kigget på downloads og har fundet de 10 mest populære episoder af StartupSnakken – lige til at hente ned og lytte til.

Derudover har vi også samlet 10 andre podcast, som kan gøre dig endnu klogere.

Rigtig god fornøjelse 🙂


Nummer #1: Mødebooking med Lasse Birk

Anders havde mødebooker, Lasse Birk, i studiet til en snak om, hvordan han formår at booke langt flere møder end alle andre i branchen. Afsnittet var faktisk årsagen til at Lasse få måneder senere kvittede jobbet og blev selvstændig salgstræner på baggrund af de mange henvendelser, han havde fået efter at have været med i vores podcast 😉

Lyt til afsnittet her


Nummer #2: Tanker, grublerier og metakognitiv terapi med Sisse Find Nielsen

Sisse Find Nielsen (som du måske kender fra DR1 programmet “Gift ved første blik”) var forbi til en snak om stress, deprission og angst. Noget som rigtig mange iværksættere i løbet af deres tid som selvstændig vil opleve. Derudover kommer vi ind på, hvordan man kan bruge metakognitiv terapi til netop at komme igennem disse ting.

Lyt til afsnittet her


Nummer #3: Lav skarpe præsentationer og elevatortaler med Kristian Koch

I dette afsnit snakker Martin med Kristian Koch fra Presentationskills.dk om hvordan man lave gode (salgs)præsentationer og om hvordan man bliver bedre til de klassiske elevatortaler.

Du kan også høre om, hvordan du tøjler nervøsiteten ved at snakke til din inderlomme i jakken!

Lyt til afsnittet her


Nummer #4: Selvværd og selvtillid – hvad skal der til for at komme ud over scenekanten?

Hvis dit selvværd eller din selvtillid ikke er i top kan det have store konsekvenser for din forretning. Det kan nemlig resultere i at du ikke får taget nok for dit produkt eller at du ikke får ringet til potentielle kunder.

Lyt til afsnittet her


Nummer #5: Lytter spørgsmål – hvordan dropper jeg lønmodtagerjobbet?

Vi fik et lytter spørgsmål fra Peter, som gerne ville høre vores inputs til, hvordan han kunne droppe sit lønmodtagerjob og tage springet som selvstændig.

Det er bestemt noget der kræver både mod og planlægning, men for mange er det ofte sværere at tænke tanken end det reelt er i virkeligheden.

Lyt til afsnittet her


Nummer #6: Målsætninger – sådan bliver du skarpe i dine mål

Hvordan når man sine mål? I dette afsnit snakkede vi om netop målsætninger og Anders introducerede den berømte “One Thing” tanke, som skulle vise sig at vende tilbage i flere efterfølgende afsnit.

Lyt til afsnittet her


Nummer #7: Investor penge, egne penge eller familie penge?

Hvad gør man når man skal bruge penge til at komme i gang med sin forretning? Skal man bruge sine egne penge, låne penge af familie/venner eller finde en investor?

Lyt til afsnittet her


Nummer #8: Human Factors og The Dirty Dozen

Anders var kørt en tur til Nyborg for at snakke med Mads Bruun, som oprindeligt er uddannet flymekaniker og arbejder ved det danske flyvevåben.

Det blev til en snak om de 12 menneskelige faktorer, der gør at vi laver 80% af vores fejl!

Lyt til afsnittet her


Nummer #9: Hvad gør du når du ikke har flere opgaver i pipelinen?

Kender du det… at du lige pludselig ikke har flere opgaver i kalenderen til den kommende uge? Dét issue tog vi op og kom med konkrete idéer til hvad du kan gøre når dette sker, og hvordan du undgår det fremover.

Lyt til afsnittet her


Nummer #10: Nøglen til at bo under sydens sol og drive en succesfuld dansk konsulentforretning, med Anders Saugstrup

Anders Saugstrup boede i Grækenland, da vi snakkede med ham (nu er han flyttet til Cypern) og han fortalte os om, hvordan man kan bo under sydens sol og samtidig drive et succesfuldt SEO-bureau.

Lyt til afsnittet her


Bonus – 10 danske podcast du også bør høre

Hvis vores 10 mest populære afsnit ikke er nok (eller du ønsker ny inspiration), så er her vores egen podcast-favoritliste:

  1. Social Selling Radio
  2. Help Marketing
  3. Mindcast
  4. Radio 24syv – De 6 hatte
  5. Sælg for helvede
  6. Pottercut
  7. My Daily Grind
  8. Succeskriteriet
  9. Marketing Brief
  10. Antphilosophy

Rigtig god sommer 🙂