Dette afsnit er det første vi optog efter vi havde testet vores tre første afsnit af blandt venner, familie og andre iværksættere.

På baggrund af feedback og ideer har vi valgt at gå videre med navnet startupsnakken.dk

Dagens emne er ud over det at levere (shippe på engelsk), altså det at blive ved med dag efter dag at levere noget uperfekt i stedet for at holde tilbage indtil noget er perfekt.

 

2 Comments

 1. Maria Svar

  Hej begge to,

  wow denne episode ramte lige plet hjertet på én som mig, der altid gerne liiige vil finpudse lidt til! Jeg er selv for nylig startet op som selvstændig grafisk designer, og jeg suger til mig af alle jeres gode råd.
  Tak fordi I har startet denne podcast! Jeg er sikker på den nok hurtigt skal sprede sig blandt alle os, som springer ud i at skabe nye veje!

  …og nu vi er ved det med at “bare at gøre det/få fortalt at du har noget at tilbyde” – hvis I skulle stå og have brug for en grafisk hånd, én til at spare med visuelt, eller har et helt konkret grafisk produkt I skal have eksekveret – ja, så er I da meget velkomne til at kigge forbi mit lille hjørne af internettet!

  Jeg glæder mig til at lytte med på de kommende episoder!
  – Maria

  PS. Husk at opfordre lytterne til at anmelde jer på iTunes 🙂

  • StartupSnakken.dk Svar

   Hej Maria,

   TUSIND TAK for din kommentar – den er vi virkelig glad for.

   Det er rigtig dejligt at høre, at du kunne bruge vores råd, og vi er meget sikker på, at de næste afsnit også kommer til at give dig et meget brugbart afkast, nu hvor du lige er startet op.

   Giv os gerne en melding undervejs (her på bloggen eller på hej@startupsnakken.dk) på, hvordan det går med dig og din virksomhed. Vi vil elske at høre fra dig i ny og næ 😉

   Mht. det grafiske, så skal vi nok have dig med i tankerne! 🙂

   De bedste hilsner fra
   Anders og Martin

Leave a reply